Автомобилните концерни Ford и Volkswagen обмислят създаването на съвместна компания,

...
 Автомобилните концерни Ford и Volkswagen обмислят създаването на съвместна компания,
Коментари Харесай

Ford и Volkswagen създават съвместна компания?

 Автомобилните концерни Ford и Volkswagen обмислят основаването на взаимна компания, предава The Wall Street Journal, базирайки се на осведомени с въпроса източници. Обединението на два от най-големите производителя ще цели да промени бъдещето на превоза напълно, съобщава  Bloomberg TV Bulgaria. 
Според източниците двете компании обмислят разнообразни разновидности, по които да бъде структурирано взаимното им сдружение, основаването на което евентуално ще бъде оповестено в средата на ноември.Един от разновидностите е Volkswagen да придобие дял от 50% от към този момент основания отдел на Ford за самостоятелни коли. Друг вид е двете компании да основат ново сдружение, което да комбинира отделите им, които все още развиват технологията. Формирането на нова компания ще сътвори нов световен софтуерен бранд, който в действителност да улесни двата производителя в шерването на правата върху новите си патенти и интелектуалната благосъстоятелност и да отвори опция за присъединение на други концерни към основаната към този момент взаимна организация, показват осведомените източници.

 
 
За договарянията първо заяви немският всекидневник Handelsblatt. Всъщност към този момент се трансформира в наклонност обичайните компании да се пробват да се преструктурират в устрема си да се оправят с възходящите провокации от новите си съперници в Силициевата котловина.

Tesla, която пусна първия си електромобил през 2008 година, към този момент изпревари своите съперници Mercedes-Benz, Audi и BMW на пазара на първокласни коли. Waymo, която другояче е благосъстоятелност на Alphabet, е доста по-напреднала в напъните си за развиване на самостоятелната технология, а те скоро могат ѝ дадат надзор върху технологията на идващото десетилетие, считат анализатори.

Сблъскващи се с тези провокации, стандартните автопроизводители постоянно се пробват да се обединят в опитите си да ги преодолеят.

Джордж Галиерс, авто анализатор в Evercore ISI, дефинира инвестицията на Volkswagen в технологиите за самостоятелно ръководство на Ford като „ огромна облага за Ford “. Компанията също ще завоюва доста прерогативи от технологията за електрически транспортни средства на Volkswagen, прибавя той.
По публикацията работи: Екип на Bloomberg TV Bulgaria
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР